Pagina de start a forumului Razvan.NoBoDy.Ro
Inregistrare • Cautare • FAQ • Membri • Grupuri • Autentificare
Reclamaþie

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Razvan.NoBoDy.Ro » Reclamatii Subiectul anterior
Subiectul urmator
Reclamaþie
Autor Mesaj
Santo

Santo

Data inscrierii: 03/Oct/2007

Mesaj Reclamaþie Raspunde cu citat (quote)
Admini care nu sunt Admini, sunt niºte entitãþi care îºi respectã propriile reguli, fac abuzuri etc.Poate cã dacã nu mã uitam vigilent pe server nu îmi rãmânea în minte adresa forum-ului ºi nu aflaþi ce se întâmplã pe Server.Se dau Ban-uri gratis ºi fãrã numãr, cum se spune ºi nu totþi sunt dispuºi sã piardã timpul cu justificãri sau explicaþii pe forum, asta bineînþeles dacã îl ºtiu...ºi cum Adminii nu prea fac reclamã la propriul forum, slabe ºanse.Pentru dovezi : http://razvan-z0ne.myforum.ro/santo-vt51.html spune totul.E greu sã gãseºti pe cineva excelent în ziua de astãzi ºi cu skill de Admin, cu o oarecare experienþã.Din câte reiese la prima vedere ºi iese în evidenþã este o oarecare incompetenþã ºi admine aruncate la nimerealã doar pentru a avea "grijã" de Server.

03/10/2007 15:49 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NewName
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 19/Sep/2007

Mesaj Raspunde cu citat (quote)
chiar zilele astea ne ocupam de ascest lucru TOATE ADMINELE VOR FI SCOASE ..................... :-/
03/10/2007 19:51 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Santo

Santo

Sper sã iasã ceva frumos..Keep Going.Aºa am început ºi eu dar fãrã geºealã..
Regards.

03/10/2007 22:03 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ang3l
PinKy PrInCeS
Ang3l

samurai intai de toate poate ar treb sa te uitit pt kte minute a luat sunt 99999 aceste banuri pe minute se dau pt lag dak un player are lag automat si srv are lag ;)eu itit scot banu dar dak intri si toot ai lag si iar primesti ban te rog elegant nu mai posta pe aceste forum pt k e inutil doar nu vrei sa te las sa joci cu lag sa imi faci mie srv sa se miste in reluare;) si daia se dau banuri fara nr inainte sa zici k nu sunt atenti adminii mei ar treb sa te uitit la minute nu doar la com de ban.pt lag peste 90 pana in 150 se dau minute putine 3 4 5 dar pt cei care au peste rpimesc o perioada mai lunga...o sa ma intrebi de ce nu dam kick si k vezi doamne asa e natural ..bun ii dau kick ..intra iar iar ii dau kick iar intra si tot asa ce afacere fac?

04/10/2007 14:04 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Santo

Santo

Ang3l a scris:
samurai intai de toate poate ar treb sa te uitit pt kte minute a luat sunt 99999 aceste banuri pe minute se dau pt lag dak un player are lag automat si srv are lag ;)eu itit scot banu dar dak intri si toot ai lag si iar primesti ban te rog frumos nu mai posta pe aceste forum pt k e inutil doar nu vrei sa te las sa joci cu lag sa imi faci mie srv sa se miste in reluare;) si daia se dau banuri fara nr inainte sa zici k nu sunt atenti adminii mei ar treb sa te uitit la minute nu doar la com de ban.pt lag peste 90 pana in 150 se dau minute putine 3 4 5 dar pt cei care au peste rpimesc o perioada mai lunga...o sa ma intrebi de ce nu dam kick si k vezi doamne asa e normal ..bun ii dau kick ..intra iar iar ii dau kick iar intra si tot asa ce afacere fac?

La Latency 7 am lag ?!sã cauþi sã vezi ce înseamnã "LAG" "LATENCY" "PING" etc. ºi apoi sã argumentezi astfel.ªi chiar mi-ai stârnit zâmbetul cu "sa joci cu lag sa imi faci mie srv sa se miste in reluare" nu are legãturã Latency mare la jucãtori cu server-ul.BAN am luat nu pentru "LAG" pentru cã jucasem 1 hartã de la început pânã la sfârºit ºi erau aceeaºi admini.Doar când am fãcut un scor astronomic în 2 runde am fost ban-at pe urmãtoare hartã, respectiv de_inferno.Se pot ascunde motive neîntemeiate sub pretextul de "ai lag" ºi aºa sã se justifice toþi Adminii îndată ce fac o greºealã "avea lag domne".Ia documenteazã-te vezi cum stã treaba.
Bagã programe, scripturi sã facã asta dar nu adminii.Precum am spus nu acesta este motivul de BAN.
Regards.

04/10/2007 14:57 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ang3l
PinKy PrInCeS
Ang3l

nu vezi k habar nu ai despre srv mai bine ai tace..cum dracu sa nu afecteze srv dak un player are lag??? :lol: :lol: :lol: :lol: doamneeee atunci pt ce dracu li se zice la adminii sa dea kick/ban la playeri dak au lag?=))) si lancety=lag e 1 si aceaasi=))) sau ping cum vrei sa'i zici dak aveai coade luai ban permanent;) data viitoare knd postezi vino cu argument sa cu divezi k dak mi'ai facu screanshot la consola si scrie doar ban 9999 asta e o nimik;)

04/10/2007 15:13 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Santo

Santo

Ang3l a scris:
nu vezi k habar nu ai despre srv mai bine ai tace..cum dracu sa nu afecteze srv dak un player are lag??? :lol: :lol: :lol: :lol: doamneeee atunci pt ce dracu li se zice la adminii sa dea kick/ban la playeri dak au lag?=))) si lancety=lag e 1 si aceaasi=))) sau ping cum vrei sa'i zici dak aveai coade luai ban permanent;) data viitoare knd postezi vino cu argument sa cu divezi k dak mi'ai facu screanshot la consola si scrie doar ban 9999 asta e o nimik;)

lol ?Ai impresia cã stai de vorbã cu copii tãi care au ajuns între timp admini, poate te înºeli ºi oamenii mai au ºi ei vreo câteva servere sau cum se zice Smile
Dacã cineva greºeºte ºi dã kick/ban pentru Hight Ping sau Hight Latency (e acelaºi lucru) nu trebuie sã imiþi ºi tu.Analizeazã ºi întreabã-te în ce fel influenþeazã High Ping-ul meu de 7 Server-ul tãu..
Ca sã iau ban pentru "Coade" ce dovadã ai...nici una.
Ca sã iau ban pentru Hight Ping (lag) ai dovezi ?! nu.
Eu am tot ce trebuie.ªi încearcã sã pãstrezi un oarecare respect...ºi sã nu crezi cã îþi vreau rãul cu ping-ul meu...MARE de altfel 7...
Regards.

04/10/2007 15:26 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ang3l
PinKy PrInCeS
Ang3l

cred k te'ai drogat sau ai baut ceva=))) ai cam lasat in urma subiectul despre care era vb=))) nu incerca sa te dai mare cu mn k nu itit merge=)))eu ti'am spus 999 de min se dau pt lagari (aicic se da cu presupusu k nu ai dovezi sa ziic k ti'a dat pt coade) dak era pt coade cum zicic u acolo era ban permanent adik banip 0 nu imi veni mie cu vrajeli dastea ca oricum nu castigig nimik.si nu ma mai lua pe sub picior;) k 1 sunt prea buna si itit explic care e treaba 1 sunt prea dragutza k sa itit las topicu si nu til sterg si ar fi treb sa incep cu contu tau pe acest forum 3 nu eu ti'am dat ban ;) k sa incepi cu vrajeli dastea 4 stiu mai bine k u ce afecteaza srv si ce nu;) k nu e la u in calc sau nu e facut de u;) exista pluginuri addonsuri care nu merg la toate srv ba nu da eroare la srv de la un plugin ba de la un addons nu e bun anti-flodu sau chiar adminmodu e kick cu banip ;) asa k nu ma lua cu pluginuri si alte dalea;) si app adminii mei nu sunt copii

04/10/2007 16:06 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NewName
Junior 2
Junior 2

faceti un rezumat ca nus tau sa citesc tot :lol: :lol: :lol:
04/10/2007 18:12 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Santo

Santo

Ang3l a scris:
cred k te'ai drogat sau ai baut ceva=))) ai cam lasat in urma subiectul despre care era vb=))) nu incerca sa te dai mare cu mn k nu itit merge=)))eu ti'am spus 999 de min se dau pt lagari (aicic se da cu presupusu k nu ai dovezi sa ziic k ti'a dat pt coade) dak era pt coade cum zicic u acolo era ban permanent adik banip 0 nu imi veni mie cu vrajeli dastea ca oricum nu castigig nimik.si nu ma mai lua pe sub picior;) k 1 sunt prea buna si itit explic care e treaba 1 sunt prea dragutza k sa itit las topicu si nu til sterg si ar fi treb sa incep cu contu tau pe acest forum 3 nu eu ti'am dat ban ;) k sa incepi cu vrajeli dastea 4 stiu mai bine k u ce afecteaza srv si ce nu;) k nu e la u in calc sau nu e facut de u;) exista pluginuri addonsuri care nu merg la toate srv ba nu da eroare la srv de la un plugin ba de la un addons nu e bun anti-flodu sau chiar adminmodu e kick cu banip ;) asa k nu ma lua cu pluginuri si alte dalea;) si app adminii mei nu sunt copii

ªi pentru ce a fost BAN pe 999999 de minute dacã aveam PING 7 ?!ia încearcã sã gândeºti.

04/10/2007 21:25 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ang3l
PinKy PrInCeS
Ang3l

inceark u sa gandesesti baiatule=))) ti'am spus k eu dau cu presupusu k nu sunt mama omida sa iti zic eu de ai luat bandak eram pe srv sau iti dadeam eu stiam dar asa nu si numai face atta pe desteptu k nu prea esti;)

04/10/2007 21:41 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Santo

Santo

Ang3l a scris:
inceark u sa gandesesti baiatule=))) ti'am spus k eu dau cu presupusu k nu sunt mama omida sa iti zic eu de ai luat bandak eram pe srv sau iti dadeam eu stiam dar asa nu si numai face atta pe desteptu k nu prea esti;)

Atunci nu mai presupune pe forum..sau e fãcut pentru presupuneri..nu pentru reclamaþii.Se rãspunde la cerere de unban cu tot ce trebuie prin PRESUPUIERI..interesant.
Regards.

05/10/2007 14:52 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ang3l
PinKy PrInCeS
Ang3l

ma nene u esti idot sau cretin? ce vrei sa iti zic dak nu eu nu am fost pe forum .ai luat ban ori pt coade ori pet lag e o chestie logik;) :lol: :lol: :lol: adv u nu gandesti knd knd scri ceva ai mai mult de 13 ani? :lol: :lol:

05/10/2007 19:32 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ang3l
PinKy PrInCeS
Ang3l

si nu mai fi asa intepat k nu rezolvi nimik;) mana nu ma doare sa itit scot banu dar nu ma doare nicic sa itit dau restrictie pe srv si sa itit sterg contu de pe foruml;) 8-)

05/10/2007 19:36 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Notorious187
Junior 2
Junior 2
Notorious187

Data inscrierii: 27/Sep/2007

:-O :-O :-O acu esti si periculoasa??=))))))) :-D :-D :lol: :lol: :-D :lol:

05/10/2007 22:56 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ingeras

Data inscrierii: 04/Oct/2007

The server operator has added you to banned list
Added to banned list
Acum de ce am luat ban,mi-a cerut id i lam dat si nu mi-a dat add la mess.
05/10/2007 23:14 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Santo

Santo

Ingeras a scris:
The server operator has added you to banned list
Added to banned list
Acum de ce am luat ban,mi-a cerut id i lam dat si nu mi-a dat add la mess.

@Ingeras : posteaza la sectiunea ta dacã nu vrei sã te pedepseascã Adminul Acestui EXTRA FORUM, cã doar poate ºi ºtie ºi cum ;-)

06/10/2007 13:46 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Santo

Santo

Ang3l a scris:
ma nene u esti idot sau cretin? ce vrei sa iti zic dak nu eu nu am fost pe forum .ai luat ban ori pt coade ori pet lag e o chestie logik;) :lol: :lol: :lol: adv u nu gandesti knd knd scri ceva ai mai mult de 13 ani? :lol: :lol:

Scrie perfect ºi exprimã-te coerent îndată ce mi te adresezi.
Dacã spui cã am luat BAN pentru utilizarea Cheat-urilor sã ai ºi dovezi când faci aceastã supoziþie la fel ºi pentru LAG.ªi încearcã sã nu mai dai alte sensuri limbii române.
Regards.

06/10/2007 14:12 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ang3l
PinKy PrInCeS
Ang3l

si u knd postezi vino cu dovezi knd spui k nu ai luat ban nici pt coade nici pt lag asa k gura mik si vezi k o sa ai probl mari;)

06/10/2007 17:31 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ingeras

Data inscrierii: 04/Oct/2007

Deci asa ceva nu se poate am luat ban iara cu nickul de Adri@n@ si Strikers.Nosferatu care avea aim si wall joaca in continuare pe server.Am demo rog unul din administratori serverului sa imi dea add sa le dau demo sa vada ce admini au pe server.
07/10/2007 00:25 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ang3l
PinKy PrInCeS
Ang3l

ai cea mai mare dreptate si admin nu mai are scz pt neplaceri

07/10/2007 00:26 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Razvan.NoBoDy.Ro » Reclamatii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum